A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727662003.0503.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Miss World 2014. Rolene Strauss vine din Africa de Sud, este studenta la Medicina si vrea sa fie "un far" al sperantei
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
15-12-2014, ora 10:40

Miss World 2014. Rolene Strauss vine din Africa de Sud, este studenta la Medicina si vrea sa fie "un far" al sperantei

Articol de Madalina Irimia
O bruneta cu trasaturi delicate din Africa de Sud a castigat concursul Miss World. Rolene are 22 de ani si este studenta la Medicina.

Competitia, care a ajuns la editia cu numarul 64, a fost insa indoliata de asasinarea uneia dintre participante: Miss Honduras, la sfarsitul lunii trecute.

Castigatoarea abia si-a putut stapani lacrimile de fericire, la auzul anuntului. Intr-o rochie roz pal, incarcata de volane, Rolene Strauss a primit banderola de Miss World de la cea care a castigat titlul anul trecut. Apoi, coroana batuta cu nestemate i-a fost asezata pe cap.

Castigatoarea are 22 de ani si 1 metru si 77 inaltime. Este model si studenta in anul 4 la Medicina, ii place sa faca sport si sa asculte muzica. Miss Africa de Sud era si favorita caselor de pariuri din Marea Britanie.

Rolene Strauss, Miss World 2014: "Este o ocazie unica pentru mine si de-abia astept sa imi reprezint tara in lume si sa devin un "far" al sperantei pentru restul lumii."

Pe locul doi s-a clasat Miss Ungaria.

Edina Kulcsar, Miss Ungaria: "Sper ca poporul meu este mandru de mine, pentru ca asta nu s-a mai intamplat niciodata, nicio Miss Ungaria nu a mai reusit sa ajunga macar in top 20."

Iar locul 3 a fost ocupat de Miss Statele Unite.

Competitia de anul acesta s-a desfasurat in absenta reprezentantei statului Honduras. Miss Honduras si sora ei au fost gasite moarte la finalul lunii trecute, cu doar cateva zile inainte de data la care era programata plecarea spre Londra.

Evenimentul, la care au participat 121 de tinere, a fost gazduit de capitala Marii Britanii, orasul unde s-a nascut, in 1951, concursul Miss World.

Sursa: stirileprotv.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii