A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1720340339.5056.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Miss World 2011 va fi desemnata astazi. Vezi cine reprezinta Romania (VIDEO)
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
06-11-2011, ora 13:05

Miss World 2011 va fi desemnata astazi. Vezi cine reprezinta Romania (VIDEO)

Articol de Madalina Irimia

122 de concurente din intreaga lume se vor lupta astazi pentru a castiga titlul de Miss World 2011.

Finala Miss World 2011, cea de-a 61-a editie, va avea loc la Londra, evenimentul fiind urmarit in fiecare an de peste un miliard de telespectatori din 168 de tari. Pretendentele la acest titlu de frumusete au facut o serie de vizite in perioada 23-27 octombrie, inclusiv la Edinburgh, Scotia. La finalul concursului Alexandria Mills din Statele Unite ale Americii o va incorona pe succesoarea sa.

Romania este reprezentata la concurs de Alexandra Stanescu, in varsta de 21 de ani, din Dambovita. Ea este studenta in anul trei la Comunicare si Relatii Publice. Alexandra a a fost desemnata in urma competitiei nationale, desfasurata la Pitesti, locul natal al castigatoarei de anul trecut.

Concursul a durat peste cinci ore, cele 30 de fete fiind supuse mai multor probe, dintre care cea mai spectaculoasa a fost cea a costumelor de baie, competitia fiind extrem de echilibrata.

"Toate fetele au fost extrem de frumoase si deosebite. Urmeaza Londra, ma voi pregati cat pot eu de bine si va promit ca nu va voi dezamagi", declara Miss World Romania la momentul alegerii sale. (EVZ.ro)

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii