A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719814793.4562.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Miss Univers 2002 refuza sa se alature juriului Miss USA din cauza declaratiilor lui Trump
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
21-08-2015, ora 09:55

Miss Univers 2002 refuza sa se alature juriului Miss USA din cauza declaratiilor lui Trump

Articol de Madalina Irimia
Panameza Justine Pasek, aleasa Miss Univers in 2002, a refuzat sa faca parte din juriul concursului Miss USA, in semn de protest fata de declaratiile magnatului american Donald Trump impotriva imigrantilor mexicani, a informat presa locala citate de EFE.

Pasek, care locuieste in prezent in Los Angeles si este singura panameza care a obtinut titlul de Miss Univers, a spus ca "nu este momentul" sa participe la concursul de selectie a Miss USA, facand clar aluzie la declaratiile incendiare ale lui Trump.

Magnatul american a facut niste declaratii controversate impotriva imigrantilor mexicani, in 16 iunie, cand si-a anuntat intentia de candida la Casa Alba la viitoarele alegeri prezidentiale si a propus sa se fie ridicat un zid intre Mexic si SUA.

"Mexicul ne trimite oameni, dar nu cei mai buni. Trimite oameni cu probleme ... Aduc droguri, crima si violuri. Probabil ca mai sunt si buni printre ei", a declarat Trump, magnat imobiliar si detinator al drepturilor concursului Miss USA si Miss Univers.

Sursa: agerpres.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii