A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719835043.8848.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Mircea Sandu: CSMS Iasi si Chiajna nu au dreptul de a juca in Liga I, pot obtine si sapte licente
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SPORT
14-06-2013, ora 12:55

Mircea Sandu: CSMS Iasi si Chiajna nu au dreptul de a juca in Liga I, pot obtine si sapte licente

Articol de Cristian Amariei

CSMS Iasi si Concordia Chiajna "pot obtine si sapte licente nu numai una", dar tot nu au dreptul de a evolua in sezonul viitor al Ligii I dupa ce au retrogradat sportiv, sustine presedintele Federatiei Romane de Fotbal, Mircea Sandu, intr-o declaratie acordata, joi, agentiei MEDIAFAX.

Oficialul FRF se considera adeptul aplicarii criteriului sportiv si mentioneaza ca exista un interes pentru ca astfel de informatii privind o eventuala ramanere in Liga I a celor doua echipe sa se vehiculeze in mass-media. "E vorba de un interes al cuiva. Eu am vorbit la Adunarea Generala despre criteriul dupa care se produce sistemul de promovare si retrogradarea, adica cel sportiv. Deci patru au retrogradat, patru trebuie sa promoveze. De asemenea cele care nu au obtinut licenta (n.r. - Rapid si U Cluj) nu au loc in Liga I. Cele care au obtinut licenta au loc in Liga I, dar tinand cont de criteriul sportiv. Cele doua nume despre care s-a vorbit ( n.r. - CSMS Iasi si Concordia Chiajna ) din punct de vedere sportiv nu au obtinut acest drept. Mai departe pot obtine si sapte licente nu numai una", a declarat Sandu pentru MEDIAFAX.

Integral pe mediafax.ro

Foto: ghimpele.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii