A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727664817.2803.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Mircea Lucescu acuza UEFA ca i-a miscorat palmaresul: „Sa terminam cu asta!”
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
21-10-2015, ora 11:18

Mircea Lucescu acuza UEFA ca i-a miscorat palmaresul: „Sa terminam cu asta!”

Articol de Madalina Irimia
Mircea Lucescu ii critica pe cei de la UEFA si la cea aniversar.

Tehnicinanul roman, sarbatorit de forul continental pentru ca va deveni doar al cincilea antrenor care ajunge la 100 de meciuri in Liga Campionilor, acuza UEFA ca i-a micsorat palmaresul.

"Il Luce" sustine ca, de fapt, el ar avea 126 de partide in cea mai importanta competitie intercluburi din lume, dar forul de la Nyon nu a calculat si meciurile jucate in preliminariile Champions League.

"In primul rand, n-am 100 de meciuri, am 126 de meciuri. Ca sa terminam. UEFA n-a luat in considerare meciurile de calificare, dar meciurile au fost cu Inter, Brugge, Fenerbahce. Sigur ca echipele din Vestul Europei sunt echipe puternice si nu joaca meciuri de calificare. De aceea antrenorii ajung mai usor la 100 de meciuri", a declarat Mircea Lucescu la conferinta de presa.

Sahtior va evolua miercuri seara impotriva celor de la Malmo in grupele Champions League, iar Mircea Lucescu va ajunge la 100 de partide ca antrenor in aceasta competitie.

Romanul va deveni doar al cincilea tehnician care atinge aceasta cifra uimitoare, dupa Arsene Wenger, Sir Alex Ferguson, Jose Mourinho si Carlo Ancelotti.

UEFA i-a dedicat in ultimele zile mai multe materiale lui Lucescu, salutand reusita acestuia.

Sursa: ziare.com
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii