A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719833587.3857.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Mircea Geoana: Ponta va pierde functia de premier pana la toamna
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

POLITIC
13-07-2015, ora 10:27

Mircea Geoana: Ponta va pierde functia de premier pana la toamna

Articol de Cristian Amariei
Victor Ponta pierde functia de premier pana la toamna, preconizeaza fostul sau coleg Mircea Geoana. Presedintele Partidului Social Romanesc a declarat, la Realitatea TV, ca vremea partidelor alcatuite in jurul banului public apune in politica romaneasca. Potrivit lui Geoana, PSD incepe sa devina istorie.

"In mod evident, toamna acaesta nu-l va prinde pe Victor Ponta ca prim-ministru. Toata lumea incearca, cei care se afla in majoritate sa gaseasca o formula pentru a ramane la putere fara Victor Ponta , cei care-s in Opozitie incearca sa gaseasca o formula sa vina dansii la putere", a observat Mircea Geoana.

"Ati auzit de legea gravitatiei? Ea functioneaza si in politica. Deci cand se intampla ceva suficient de greu cum a fost acuzatia de coruptie, el e incapacitat. Nu e in carje din punct de vedere fizic, e incapacitat din punct de vedere politic, el nu mai poate sa continue ca premier al Romaniei. Ponta e istorie, Dragnea e istorie si din pacate pentru un partid mare din Romania, PSD-ul incepe sa devina istorie. Pentru mine, Ponta nu este decat o ilustrare ca modul vechi de a face politica nu mai este acceptat, nu mai este acceptabil si nu va mai fi tolerat in Romania.”

Senatorul arata ca Victor Ponta nu si-a sustinut partidul cat a stat in Turcia, lasandu-si colegii intr-o incalceala extrema.

"El e primul care paraseste corabia pe care ar trebui sa o conduca. E o senzatie de abandon, e o senzatie de lasitate, de conducator de osti care intr-un moment complicat alege propriul confort si linia de aparare individuala in loc sa fie cum trebuie sa fie un conducator, care paraseste ultimul corabia", a mai spus Geoana.
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii