A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727664535.6494.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Mircea Albulescu ramane internat la Spitalul Floreasca
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
07-01-2013, ora 12:34

Mircea Albulescu ramane internat la Spitalul Floreasca

Articol de Madalina Irimia

Mircea Albulescu ramane internat la Spitalul Floreasca in noaptea de duminica spre luni, pentru supraveghere medicala, dupa investigatii stabilindu-se ca actorul a lesinat in zona Academiei de Studii Economice din Capitala, iar cand a ajuns echipajul medical actorul avea tensiunea marita.

"Diagnosticul pus la spital este status postlipotimic. Este mai bine. Medicii i-au recomandat sa ramana in spital pentru supraveghere medicala", a declarat pentru MEDIAFAX managerul Spitalului de Urgenta Floreasca din Capitala, profesorul Radu Macovei.

Lipotimia reprezinta pierderea de scurta durata a constientei si apare de obicei printr-un mecanism reflex, ca urmare a scaderii oxigenarii cerebrale, in diverse conditii, printre care aglomeratie, incaperi aglomerate si neaerisite, dar si in conditii de stres, de suprasolicitare.

Actorul Mircea Albulescu a fost dus duminica seara la Spitalul Floreasca, dupa ce i s-a facut rau, in zona Academiei de Studii Economice din Capitala. Cand a ajuns echipajul medical, Mircea Albulescu avea tensiunea marita, iar dupa ce a fost stabilizat, a fost transportat la spital, au precizat medicii, pentru MEDIAFAX.

Mircea Albulescu a participat in cursul zilei de duminica la o petrecere din Capitala, alaturi de alti actori. Acestia au sarbatorit onomastica omului de afaceri Ion Antonescu.

Contactat duminica seara de MEDIAFAX, actorul Ion Dichiseanu a declarat ca a discutat cu Mircea Albulescu la petrecere. "Nu stiu cand a plecat de la petrecere, dar era bine cand am vorbit cu el", a mai spus Ion Dichiseanu.

Maestru al scenei si al filmului romanesc, Mircea Albulescu are 78 de ani.

Sursa: mediafax.ro

foto: agenda.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii