A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727664758.8667.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Mioara Roman, resuscitata de medici in ultimul moment
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
20-08-2014, ora 10:41

Mioara Roman, resuscitata de medici in ultimul moment

Articol de Madalina Irimia

Fosta sotie de premier a trecut, duminica, prin clipe de groaza dupa ce tensiunea i-a crescut brusc si a lesinat in dormitor. Norocul Mioarei Roman a fost catelusa Sara, care a alarmat imediat persoanele din casa si astfel Salvarea a ajuns in timp-record pentru a o resuscita.

Medicii au vrut sa o interneze pentru a-i face toate analizele, insa Mioara Roman a refuzat si a ales sa mearga la spital in urmatoarele zile pe propriile picioare.

Ea recunoaste ca ii datoreaza viata catelusei Sara.

Intregul incident a fost povestit, pentru "ring", de Mioara Roman: "Duminica dupa-amiaza, pe la ora 17.30, am avut un puseu de tensiune. M-am intins sa ma odihnesc si mi s-a facut rau de tot. Am avut un fel de convulsie, m-am rostogolit si am cazut din pat. Ma mir ca nu m-am lovit mai rau... Am avut noroc ca era sora mea la mine si, veti rade, cea care a dat alarma a fost Sara, bichonul maltez al nepoatei Calina. Intai m-a mirosit, m-a lins si, cand a vazut ca nu reactionez, s-a dus jos, la sora-mea, latrand... Apoi a venit Salvarea, m-a scos din criza, iar acum trebuie sa ma odihnesc".

Foto: ziare.com

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii