ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
07-12-2013, ora 11:37

Ministrul Sanatatii, veste de exceptie pentru farmacistii rezidenti. Va intra in vigoare in 2014

Articol de Madalina Irimia

Ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu, a declarat ca incepand cu anul urmator "farmacistii rezidenti vor primi o bursa" iar farmacistii din spitale vor beneficia de o salarizare mai buna.

"Incepand cu anul viitor, un prim pas va fi acela prin care si farmacistii rezidenti vor primi o bursa si, nu in ultimul rand, si farmacistii din spital vor avea o salarizare mai buna decat au astazi, pentru ca si farmacistul din spital trebuie sa fie privit la fel ca medicul care lucreaza in spital. Este o preocupare, este o rezultanta a discutiilor pe care le-am avut cu Colegiul Farmacistilor din Romania, cu care sper ca am pus bazele unui parteneriat apt sa duca la imbunatatirea activitatii", a afirmat Eugen Nicolaescu, scrie Agerpres.

El a spus ca se doreste modificarea Legii sanatatii, pentru o mai buna desfasurare a profesiei de farmacist.

"Acum incercam sa facem anumite modificari in Legea sanatatii si una din aceste modificari este perfectionarea, imbunatatirea de a da mai multa competenta, mai multa responsabilitate, mai multa autoritate in reglementarea profesiei Colegiului Farmacistilor din Romania. Veti vedea ca tot ceea ce vrem sa facem pentru realizarea acestui obiectiv credem noi ca va duce la o desfasurare a profesiei de farmacist cu reglementari moderne, cu reglementari corecte si, mai ales, cu respect fata de profesia de farmacist", a subliniat ministrul.

Foto: sursazilei.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii