A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727673173.2019.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Ministrul Sanatatii anunta controale in spitale incepand de luni
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
30-04-2014, ora 18:58

Ministrul Sanatatii anunta controale in spitale incepand de luni

Articol de Cristian Amariei

Echipe formate din reprezentanti ai Ministerului Sanatatii (MS) si Casei Nationale de Asigurari de Sanatate (CNAS) vor incepe, luni, controalele in spitale din toata tara, pentru a verifica "respectarea clauzelor contractuale", a declarat, pentru MEDIAFAX, ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu.

Controalele, demarate la cateva zile dupa declansarea scandalului privind decontarile ilegale de operatii la Spitalul de Arsi, vor fi facute in baza unui ordin comun al MS si CNAS.

"Am semnat ordinul comun cu presedintele Casei National de Asigurari de Sanatate. De luni, vor incepe controalele in spitale. Sunt echipe mixte de la directiile de control al MS si CNAS. Sigur ca vor exista cateva criterii dupa care vor fi efectuate aceste controale, baza fiind respectarea clauzelor contractuale", a precizat ministrul Sanatatii.

La randul sau, presedintele Casei Nationale de Asigurari de Sanatate, Gheorghe Radu Tibichi, a declarat, tot pentru MEDIAFAX, ca in prima etapa vor fi controlate 77 de spitale, in special sectiile chirurgicale ale acestora.

Directia generala de monitorizare, control si antifrauda din CNAS, care si-a inceput activitatea in decembrie 2013, a facut, in primul trimestru din 2014, controale la 1.700 furnizori de servicii -spitale, farmacii, medici de familie -, in urma acestor actiuni fiind recuperati 3,5 milioane de lei.

Foto: epochtimes-romania.com

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii