ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
11-06-2015, ora 16:10

Ministrul Ioan Rus, declaratie halucinanta despre romanii care muncesc in strainatate

Articol de Madalina Irimia
O declaratie uimitoare a fost facuta de ministrul Transporturilor Ioan Rus, cu doar doua zile inaintea motiunii de cenzura care are drept tema votul romanilor din diaspora.

Ministrul Transporturilor Ioan Rus a facut, miercuri seara, o declaratie socanta la adresa romanilor care muncesc in strainatate si a familiilor lor.

Declaratie a venit cu doar doua zile inainte de motiunea de cenzura care vizeaza tocmai votul romanilor din diaspora.

"Romania are 3 milioane de oameni sa zicem, din forta activa, in acest moment in Occident. Dintre care vreun milion sunt fierari betonisti, fierari si asa mai departe. Lucreaza in constructii, autostrazi prin Europa. Au poate 1.500 de Euro salariu. O spun foarte direct. De banii astia copiii se fac golani acasa si nevasta-sa curva. De 700 de Euro vin acasa jumatate", a declarat Ioan Rus la emisiunea Jurnalul de Seara Digi 24.

Purtatorul de cuvant al PNL Diaspora, Ovidiu Raetchi, i-a solicitat lui Rus demisia urgenta din functie si scuze publice.

“Cea mai recenta declaratie a ministrului Ioan Rus despre romanii din strainatate este halucinanta si revoltatoare. Fara discutii, Ioan Rus trebuie sa demisioneze urgent din functia publica pe o detine si sa isi ceara scuze publice pentru afirmatia stupefianta pe care a facut-o. Incapabil sa isi vada de treaba si sa construiasca autostrazi, incearca sa isi ascunda incompetenta si ii jigneste pe romanii din Diaspora”, spune Raetchi.

Sursa: realitatea.net
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii