A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727662125.2474.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Ministrul Fondurilor Europene, in plenul Senatului: „Romania este pe ultimul loc in UE la rata de absorbtie. O plata din programul regional de resurse umane, intrerupta”
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

POLITIC
01-03-2016, ora 11:44

Ministrul Fondurilor Europene, in plenul Senatului: „Romania este pe ultimul loc in UE la rata de absorbtie. O plata din programul regional de resurse umane, intrerupta”

Articol de Madalina Irimia
Romania se afla pe ultimul loc in Uniunea Europeana in ceea ce priveste accesarea fondurilor europene, recent una din platile din programul regional de resurse umane fiind intrerupta, a declarat marti ministrul Fondurilor Europene, Aura Raducu.

"Una din platile pe programul regional de resurse umane a fost intrerupta datorita neregulilor inregistrate in anii 2012 – 2014. Din pacate, aceste programe au avut mari probleme de-a lungul implementarii lor intre 2007 si 2015, atat la elaborarea ghidurilor, la selectia proiectelor, cat si la implementarea lor", a declarat ministrul in plenul Senatului, la ora ministrului.

De asemenea, Raducu a spus ca Romania este pe ultimul loc in UE in ceea ce priveste rata de absorbtie si ca foarte multe proiecte au probleme in ceea ce priveste avizul de constructie sau de mediu.

"Acesta este motivul, nu stiu daca reusesc, dar mi-as fi propus din tot sufletul si am avut ocazia sa pot sa maresc rata de absorbtie, s-o ajut pana aproape de suta la suta. Actiuni care au fost facute de alte state membre si au depasit gradul de 95%. imi propun sa ajung macar la gradul de 80%", a spus Aura Raducu.

Ministrul a mai spus ca inchiderea de program va avea loc in martie 2017, cu o plata intermediara in iunie anul acesta si plata in 2017, cand se va face si o analiza pe tema accesarii fondurilor europene.

Sursa: mediafax.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii