A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719758731.842.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Ministrul Finantelor Publice: Taxele vor putea fi platite cu cardul
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
10-05-2014, ora 15:03

Ministrul Finantelor Publice: Taxele vor putea fi platite cu cardul

Articol de Madalina Irimia

Ministerul Finantelor Publice (MFP) vrea sa introduca in viitorul apropiat posibilitatea platii cu cardul a taxelor la Trezorerie, atat la ghiseu, cat si online, a declarat, vineri, intr-o conferinta, ministrul Finantelor Publice, Ioana Petrescu.

'Suntem in discutii ca ANAF (Agentia Nationala de Administrare Fiscala n.r) sa fie parte in ghiseul.ro, unde acum se platesc doar taxele locale. De asemenea, suntem in discutii ca persoanele fizice sa faca plati cu cardul la Trezorerie, atat la ghiseu, cat si online', a afirmat oficialul MFP.

In vederea imbunatatirii relatiei Fiscului cu contribuabilii, ANAF va trimite scrisori unui esantion reprezentativ de contribuabili care au dificultati cu plata taxelor, in care le va explica ce alternative de plata au, inclusiv reesalonari la plata taxelor.

In cursul zilei de vineri, ministrul Finantelor se va intalni cu mai multe asociatii de liberi profesionisti in vederea elaborarii unor ghiduri cu informatii simplificate vizand cele mai frecvente intrebari adresate Fiscului de diverse categorii de contribuabili.

Oficialul MFP a mentionat ca pana la vara va fi finalizata si rescrierea Codului Fiscal si a Codului de Procedura Fiscala, cu toate modificarile din ultimii ani.

Sursa: AGERPRES

Foto: zf.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii