A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719648212.3372.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Ministrul Educatiei vrea sa diversifice activitatile scolare: "De ce sa nu avem discutii despre internet, educatie si Facebook?"
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

POLITIC
09-03-2013, ora 06:45

Ministrul Educatiei vrea sa diversifice activitatile scolare: "De ce sa nu avem discutii despre internet, educatie si Facebook?"

Articol de Cristian Amariei

Ministrul Educatiei Nationale, Remus Pricopie, isi doreste "diversificarea activitatilor educative", precizand ca in scoli si-ar putea gasi locul si teatrul, filmele romanesti, sportul si discutiile despre internet si Facebook, corelate cu partea educativa.

Ministrul Educatiei Nationale, Remus Pricopie, a participat, vineri, la prima parte a dezbaterii "Nu va uitati copiii la TV - Vezi ce vede copilul tau", organizata de Consiliul National al Audiovizualului (CNA), la Palatul Parlamentului.

In acest context, Remus Pricopie a spus ca in domeniul educatiei lipsesc cercetarile. "Nu avem suficiente cercetari in spatiul romanesc pentru a realiza daca o politica publica este benefica sau nu. Nu avem suficiente cercetari sa vedem ce le lipseste copiilor. Am cateva surprize pentru ei, dar una dintre surprize este aceea a diversificarii activitatilor educative. De ce sa nu facem teatru in scoli? De ce sa nu aducem filmele romanesti care sunt ecranizari ale unor opere literare, pe care profesorii de limba romana le solicita la clasa? (...) De ce sa nu facem mai mult sport? De ce sa nu avem discutii despre internet si educatie, despre Facebook si educatie, despre lucrurile bune si cele mai putin bune? De ce sa nu antrenam copiii nostri sa faca mai bine fata riscurilor?", a spus Remus Pricopie.

Integral pe mediafax.ro

Foto: dcnews.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii