A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727675325.0791.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Ministrul Educatiei vrea ca practica sa devina obligatorie in facultati
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

POLITIC
05-04-2013, ora 16:31

Ministrul Educatiei vrea ca practica sa devina obligatorie in facultati

Articol de Cristian Amariei

Ministrul Educatiei, Remus Pricopie, a declarant ca practica in universitatile din Romania reprezinta o simpla adeverinta si ca vrea ca aceasta sa devina competenta obligatorie, pentru inceput in facultati.

Declaratiile au fost facute in timpul unei dezbateri la care au participat elevi si profesori din mai multe licee bucurestene, rectorul Universitatii Romano-Americane, Ovidiu Folcut, si decanul Facultatii de Drept, Mihaela Pruna Jitea, arata Mediafax.

Intrebat despre ce are de gand sa faca pentru a integra elevii pe piata muncii, avand in vedere ca imediat dupa finalizarea studiilor sunt respinsi la angajare pe motiv ca nu au experienta, acesta a raspuns ca vrea sa puna in aplicare un sistem de credite.

"Nu sunt de acord ca studentii sa lucreaze in timpul facultatii, pentru ca dilueaza din nivelul pregatirii academice. Dar ce sa faca studentul, pentru ca, din pacate, sistemul de credite pe care am incercat sa-l deschid cu Banca Mondiala cand eram secretar de stat s-a inchis cand a inceput criza financiara. Vom incerca sa-l reluam acum. Pentru ca, in mod normal, un student trebuie sa aiba posibilitatea sa studieze. Si daca nu are bani, sa aiba posibilitatea sa aiba un imprumut din partea statului", a raspuns Pricopie.

Integral pe ziare.com

Foto: agerpres.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii