A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719831421.4331.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Ministrul Educatiei, Mircea Dumitru: „Temele ar trebui facute la scoala, NU acasa”
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
19-09-2016, ora 11:12

Ministrul Educatiei, Mircea Dumitru: „Temele ar trebui facute la scoala, NU acasa”

Articol de Cristian Amariei
Ministrul Educatiei a declarat ca elevii ar trebui sa isi faca temele la scoala, nu acasa. Mircea Dumitru a spus ca elevii stau „nepermis de mult” ca sa se pregateasca pentru ore si a atras atentia ca ideea ca un copil trebuie sa se ocupe o zi intreaga numai de scoala impune asupra elevului un „ritm de lucru si o cantitate de munca care sunt nerezonabile”.
„Stau mult ca sa-si pregateasca orele, da, foarte mult, nepermis de mult. Dupa ce termina programul la scoala, tot cu scoala se ocupa pentru ca trebuie sa faca aceste teme care li se dau la scoala si care, in mod normal, ar trebui rezolvate in timpul in care sunt in scoala, nu ar trebui supraincarcati si acasa. Ideea aceasta ca intr-un fel sau altul pe parcursul intregii zilei te ocupi numai de rezolvarea unor teme scolare nu e normala pentru educatia actuala si impune asupra copilului un ritm de lucru si o cantitate de munca care sunt nerezonabile", a declarat ministrul Educatiei in emisiunea "in fata ta" la digi24.ro.

In cadrul aceleiasi emisiuni, ministrul Dumitru a facut un comentariu si asupra gestului primarului din Voluntari, Florentin Pandele, care s-a urcat in picioare pe catedra la inceputul anului scolar, pentru a se face auzit de multime.

„A fost o chestiune foarte neinspirata. Nu as putea sa spun in momentul de fata mai mult pentru ca nu stiu contextul in care domnia sa s-a urcat cu picioarele pe catedra, dar simbolic nu e ceva care sa dea incredere. Unii au comentat ca, la modul propriu, domnul respectiv calca in picioare un simbol al scolii care este catedra profesorului", a declarat Mircea Dumitru.
Imaginea cu Florentin Pandele in picioare pe o catedra la deschiderea anului scolar a ajuns virala pe internet.

Edilul din Voluntari s-a urcat pe o catedra pentru a se face mai bine auzit si vazut de elevi si parinti. De acolo a rostit cele cateva cuvinte cu ocazia deschiderii noului an scolar.

Sursa: rtv.net
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii