A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719816487.3259.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Ministrul Economiei, Andrei Gerea, a demisionat
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

POLITIC
07-02-2014, ora 11:16

Ministrul Economiei, Andrei Gerea, a demisionat

Articol de Cristian Amariei

Andrei Gerea, ministrul Economiei, a demisionat. Gerea a fost ministru timp de patru luni. Conform unor surse, cel care ii va lua locul este Teodor Atanasiu, scrie realitatea.net.

Senatorul liberal Teodor Atanasiu, fost ministru al apararii si fost presedinte al Autoritatii pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS), va fi propus vineri pentru functia de ministru al Economiei, au declarat, pentru AGERPRES, surse din organizatia judeteana Alba a PNL.

In toamna anului trecut, numele lui Teodor Atanasiu, lider al PNL Alba din 1993, a fost vehiculat de presa ca un posibil inlocuitor al lui Varujan Vosganian, dupa ce acesta a demisionat din functia de ministru al Economiei. Vosganian a fost inlocuit atunci cu Andrei Gerea.

Liberalii decid astazi cine vor fi noii ministri de Finante si Interne. Asta dupa demisiile lui Radu Stroe si Daniel Chitoiu. Daca primul a renuntat la functie in urma scandalului avionului prabusit in Apuseni, al doilea a parasit Guvernul joi, la finalul unei zile incinse in USL.

Foto: dcnews.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii