A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719831986.0211.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Ministrul Agriculturii: Vom incerca sa marim finantarea pentru instalarea tineri fermieri in mediul rural
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

POLITIC
28-04-2013, ora 16:02

Ministrul Agriculturii: Vom incerca sa marim finantarea pentru instalarea tineri fermieri in mediul rural

Articol de Cristian Amariei

Masura de instalare a tinerilor fermieri in mediul rural va fi redeschisa in a doua jumatate a anului viitor, pe noul Program National de Dezvoltare Rurala (PNDR) 2014-2020, in cadrul caruia incercam sa marim finantarea de la 40.000 la 70.000 de euro, a declarat ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Daniel Constantin.

"Vom incerca sa marim finantarea pentru instalarea tineri fermieri in mediul rural, de la 40.000 la 70.000 de euro. Pe actualul program toate fondurile trebuie contracte pana la sfarsitul acestui an si nu vor mai fi sesiuni de de depuneri de proiecte. Nu as vrea sa creez asteptari si sa spun ca incepand de la 1 ianuarie 2014 se pot depune proiecte pentru ca, in prezent, toate statele lucreaza la elaborarea noului PNDR 2014-2020. Termenul pe care il avem este luna ianuarie 2014 pentru prezentarea programului, dupa care incepem discutiile si negociem programul, iar pana la jumatatea anului viitor il vom agrea cu Comisia Europeana. Asta inseamna ca cel mai devreme se pot depune proiecte din a doua jumatate a anului 2014", a precizat ministrul Agriculturii.

Acesta a mentionat ca pe masura de instalare a tinerilor fermieri in mediul rural din actualul PNDR au fost solicitari de trei ori mai mari decat sumele alocate pentru finantare.

Integral pe capital.ro

Foto: evz.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii