ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
16-03-2013, ora 16:38

Ministerul Sanatatii: Contributia la asigurarile de sanatate nu va creste

Articol de Cristian Amariei

Contributia la asigurarile sociale de sanatate nu va creste, ci dimpotriva, prin Programul de guvernare al USL se prevede chiar reducerea acesteia, precizeaza Ministerului Sanatatii, intr-un comunicat de vineri urmare a unor "zvonuri" din presa privind o majorare cu 3 la suta.

"Ministerul Sanatatii a primit o informatie din mass-media conform careia se intentioneaza realizarea unei campanii de dezinformare a opiniei publice de catre un post de televiziune privind o presupusa intentie a Ministerului Sanatatii de a creste contributiile de asigurari sociale cu 3%. Ministerul Sanatatii dezavueaza un asemenea zvon si considera ca se incearca o provocare si o manipulare a opiniei publice fara nicio legatura cu realitatea", se arata in comunicatul ministerului.

Sursa citata mai mentioneaza, in acelasi comunicat postat pe site-ul propriu, ca "prin Programul de Guvernare al USL se prevede chiar reducerea cotelor de asigurari sociale".

Ministerul Sanatatii a anuntat anterior ca ministrul de resort, Eugen Nicolaescu, va sustine sambata o conferinta de presa, la sediul institutiei.

Sursa: mediafax.ro

Foto: emaramures.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii