A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727675149.0307.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Minifotbalul face un pas mare la nivel international
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SPORT
05-04-2013, ora 12:10

Minifotbalul face un pas mare la nivel international

Articol de Cristian Amariei

In luna martie a anului trecut, la Praga, a luat fiinta Federatia Europeana de Minifotbal, for la infiintarea caruia au contribuit 15 federatii nationale. Presedinte al European Minifootball Federation a fost ales Razvan Burleanu, romanul care s-a remarcat la nivel european pentru rezultatele organizatorice si competitionale obtinute in fruntea Federatiei de Minifotbal din Romania.

La finalul acestei saptamani la Birmingham, in Marea Britanie, va avea loc un alt moment care marcheaza istoria minifotbalului, si anume, fondarea Federatiei Internationale de Minifotbal care va avea sediul permanent la Londra. Evenimentul ii va reuni pe reprezentantii federatiilor de minifotbal din America de Nord, America de Sud, Asia, Africa, dar si de pe batranul continent, europenii fiind principalii promotori ai acestui frumos sport unde echipa nationala a Romaniei este tripla campioana europeana.

Cu aceasta ocazie vor avea loc si alegerile pentru desemnarea conducerii noului for mondial, precum si stabilirea strategiei de dezvoltare a minifotbalului la nivel international. Intrebat daca va candida pentru o functie de conducere, Razvan Burleanu, presedintele European Minifootball Federation ne-a declarat: ”Inainte de toate vreau sa fac remarcat faptul ca este un eveniment de maxima importanta pentru dezvoltarea minifotbalului la nivel international. Chiar daca noi, europenii, suntem cei mai activi promotori ai minifotbalului la nivel mondial, va asigur ca insasi necesitatea infiintarii Federatiei Internationale a venit ca urmare a dimensiunii tot mai mari pe care acest sport a capatat-o pe tot mapamondul. Vorbim practic de un real fenomen social care cuprinde in prezent milioane de practicanti din toata lumea. In privinta ocuparii unei functii de conducere, am ales sa nu candidez pentru pozitia de presedinte dat fiind faptul ca in momentul de fata activitatea mea se concentreaza pe promovarea minifotbalului la nivel national si european si pe institutionalizarea unui model de buna guvernanta sportiva la nivelul celor doua foruri pe care le conduc.”

Razvan Burleanu va ocupa totusi una din functiile de vicepresedinte care va reveni reprezentantului Europei in cadrul forului international.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii