ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
13-02-2014, ora 15:08

Minciuni frecvente ale barbatilor in functie de zodie

Articol de Madalina Irimia

Fie ca este vorba de o minciunica nevinovata sau de vreo poveste inflorita, toti oamenii mint si doar pentru ca e iubitul tau nu inseamna ca el face exceptie.

Berbec

Daca iubitul tau e Berbec, nu prea ai de ce sa iti faci griji. Nu-i place sa-si piarda timpul ascunzandu-se dupa deget , iar drama la care trebuie sa asiste atunci cand afli adevarul e prea mult pentru firea lui impulsiva, asa ca mai bine se abtine. Oricum, de regula, cum spune el, asa ramane, asa ca ce rost ar avea sa te minta? Cu toate acestea, daca simti ca iti ascunde ceva, pistoneaza-l. Va incepe sa “latre” numaidecat si atunci stii clar ca ai dreptate, dar nu va recunoaste in ruptul capului!

Taur

Taurii pun mare pret pe confort, pe siguranta financiara si placerile fine care vin odata cu banii. Asadar, va minti cel mai probabil in legatura cu bugetul. Daca iti spune ca nu are bani la el sau ca e falit, nu te grabi sa-l crezi. Insista sau schimba abordarea. Vei vedea ca in cele din urma va ceda, daca nu de dragul tau, macar din ambitia de a arata cat de “potent” este din punct de vedere financiar.

Gemeni

Ei bine, poti trai ani buni cu un nativ din zodia Gemenilor si sa nu iti dai seama cand spune o poveste adevarata si cand o coase frumos cu ata alba. Sunt povestitori talentati si asta ii face mincinosi iscusiti. In plus, spun totul cu atata patos si entuziasm incat vei fi prinsa in poveste si iti va fi greu sa urmaresti “imperfectiunile”. Cu toate acestea, memoria este atuul tau cel mai de pret, asa ca foloseste-o! Adu-i aminte peste ceva vreme de povestea respectiva si vezi daca mai coincid detaliile. Daca a mintit, vei observa din detaliile care se schimba de la o povestire la alta.

Citeste continuarea pe Feminis.ro.

Foto: powertochange.com

     
Tag-uri: barbati, minciuni, zodii
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii