A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727665133.9113.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Min. de Externe al Slovaciei: „Nu exista justificare pentru amanarea aderarii Romaniei la Schengen”
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
31-08-2016, ora 11:10

Min. de Externe al Slovaciei: „Nu exista justificare pentru amanarea aderarii Romaniei la Schengen”

Articol de Madalina Irimia
Ministrul de Externe al Slovaciei, Miroslav Lajcak, tara care asigura presedinitia Consiliului UE, a declarat, marti, la Reuniunea Anuala a Diplomatiei Romane, ca Bratislava sprijina puternic aderarea Romaniei la Schengen, pentru ca toate conditiile sunt indeplinite, precizand ca nu exista nicio justificare pentru amanarea aderarii.

”Slovacia sprijina puternic aderarea Romaniei la spatiul Schengen. (...) Romania indeplineste toate criteriile si nu exista niciun motiv si nicio justificare pentru amanarea acestei aderari. (...) Mai mult decat atat, protejati frontierele europene in aceste momente dificile si o faceti in mod profesionist”, a declarat Miroslav Lajcak.

La randul sau, ministrul roman de Externe, Lazar Comanescu, s-a referit la sprijinul Slovaciei pentru demersul romanesc privind aderarea la spatiul Schengen.

”Sper ca, in sfarsit, partenerii nostri din Uniunea Europeana, toti partenerii nostri, sa inteleaga ca aderarea Romaniei la spatiul Schengen ar fi un asset, o valoare adaugata pentru capacitatea Uniunii Europene de a face fata provocarilor in materie de securitate, fie ca vorbim de cea interna sau cea din afara”, a precizat Lazar Comanescu.

Premierul Dacian Ciolos a spus, luni, la Reuniunea Anuala a Diplomatiei, ca in acest moment terorismul si migratia au devenit amenintarea cea mai serioasa, el subliniind in acest context ca Romaniei ii este ”negat accesul la Schengen” pe motive politice care ”par total depasite de realitate”.

Sursa: realitatea.net
     
Tag-uri: romania, schengen, aderare
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii