A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719757236.0996.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Milioane de adolescente au plans din cauza povestii lor de dragoste! Cat de tare s-au schimbat si cum arata acum actorii din "A walk to remember"
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

MONDEN
16-03-2014, ora 09:08

Milioane de adolescente au plans din cauza povestii lor de dragoste! Cat de tare s-au schimbat si cum arata acum actorii din "A walk to remember"

Articol de Madalina Irimia

Chiar daca au trecut mai bine de 10 ani de cand a fost lansat, "A Walk to Remember" continua sa fie unul dintre cele mai romantice filme care au aparut pe marele ecran. Pelicula i-a propulsat pe Mandy Moore si Shane West in topul vedetelor de la Hollywood, iar ei si-au continuat carierele in cetatea filmului. Vezi cum arata si ce fac acum cei doi actori care au innebunit milioane de adolescenti.

Mandy Moore si Shane West au devenit cei mai indragiti actori de la Hollywood datorita filmului romantic "A Walk to Remember".

Povestea de dragoste dintre cel mai popular baiat din liceu si fata timida si bolnava de leucemie a castigat admiratia adolescentelor din intreaga lumea, care visau ca cei doi actori sa aiba o relatie si in afara platourilor de filmare. Din pacate pentru fanii filmului, Shane si Mandy au negat intotdeauna ca sunt impreuna, spunand ca ii leaga numai o frumoasa prietenie.

Integral pe perfecte.ro

Foto: chicago.gopride.com, vibe.com, quebecwarez.com

     
Tag-uri: film, actori, infatisare
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii