A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727662198.5359.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Miliardarul fara casa
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
15-06-2014, ora 07:07

Miliardarul fara casa

Articol de Cristian Amariei

Este miliardar, are o conditie fizica buna si vrea sa salveze lumea. Dar este si sarac in posesii, fiind cunoscut drept „omul fara casa„, datorita alegerilor sale neobisnuite. Cu toate acestea, nu contrazice proverbul „cine se aseamana se aduna„ si s-a aflat la un loc cu ceilalti bogati si lideri politici ai lumii la forul economic mondial de la Davos.

DOUA ANIMALE DE JUCARIE PAR SA FIE PRINTRE PUTINELE LUCRURI PE CARE LE ARE NICOLAS BERGGRUEN, proprietar, prin holdingul ce ii poarta numele, al lantului german de magazine Karstadt, al conglomeratului media spaniol Prisa sau al lantului hotelier Keys din India, cu o avere estimata la 2,2 miliarde de dolari potrivit Wall Street Journal. A renuntat la tablouri, proprietati scumpe, dar si la cele mai banale lucruri, pe care le detin mai degraba oamenii obisnuiti.

Casele, masinile sau ceasurile de mana, toate ocolesc declaratia de avere a unuia dintre cei mai cunoscuti investitori si filantropi. Are 52 de ani, nu s-a casatorit si nu are copii. Isi petrece timpul hoinarind pe intreg globul, din hotel in hotel, singura casa de care isi aduce aminte fiind cea de la Paris, desi are radacini germanice. Tatal lui, Heinz, un evreu cunoscator de arta din Berlin, a parasit Germania in timpul regimului nazist si s-a imprietenit cu Picasso, devenind unul dintre cei mai mari colectionari ai operelor sale. Berggruen isi aminteste ca in adolescenta scria noi constitutii si se certa cu autoritatile.

Integral pe businessmagazin.ro

Foto: forbes.com

     
Tag-uri: miliardar, casa, avere
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii