A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719834545.6075.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Miliardarul care a strans 1000 de abonati pe minut dupa ce si-a facut cont pe Twitter
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
05-05-2013, ora 09:47

Miliardarul care a strans 1000 de abonati pe minut dupa ce si-a facut cont pe Twitter

Articol de Cristian Amariei

Investitorul american cel mai admirat din Statele Unite, Warren Buffett, a facut senzatie pe retelele sociale lansandu-se, joi, pe Twitter, unde a reusit sa atraga peste 100.000 de abonati in doar cateva ore, relateaza AFP si Reuters, potrivit AGERPRES.

'Warren is in the house' /'Warren e aici'/, a anuntat 'Oracolul din Omaha', in varsta de 82 de ani, care a adoptat pe Twitter numele @WarrenBuffett.

'Nu musca?' - a intrebat in gluma Buffett despre tableta pe care si-a compus primul mesaj, intr-o sesiune on-line de intrebari si raspunsuri organizata de revista de afaceri Fortune.

Miliardarul care se pozitioneaza pe locul 4 pe plan mondial in clasamentul Forbes este cunoscut pentru rezervele sale fata de noile tehnologii.

'Familia mea nu mai poate sa spuna ca am ramas ancorat in secolul XIX!' - a continuat Buffett, pentru a conchide pe acelasi ton glumet: 'Asadar, poti invata si un cimpanzeu batran sa se strambe'.

Fara gluma insa, daca abonatii sai ar fi fost dolari, succesul lui Buffett pe Twitter ar fi fost mai mare decat una din cele mai profitabile investitii pe care le-a facut vreodata, actiunile cumparate la Goldman Sachs Group Inc in 2008, de pe urma carora a obtinut dividende calculate la 900 de dolari pe minut, potrivit Reuters. Pe Twitter, Warren Buffett a strans 1000 de abonati pe minut.

Foto: mashable.com, money.cnn.com

     
Tag-uri: investitor, cont, Twitter
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii