A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1720177358.4427.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Mii de tigari de contrabanda, descoperite de politistii de frontiera galateni
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
07-10-2014, ora 10:44

Mii de tigari de contrabanda, descoperite de politistii de frontiera galateni

Articol de Ana-Maria Onofrei

Politistii de frontiera din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Galati-rutier/ I.T.P.F. Iasi impreuna cu lucratorii vamali au descoperit, cu ajutorul cainelui specializat in detectarea tutunului OFA,9.200 de tigarete, ascunse intr-un locas special amenajat in portbagajul si rezervorul unui autoturism, condus de un barbat cu dubla cetatenie.

La sfarsitul saptamanii trecute, s-a prezentat in Punctul de Trecere a Frontierei Galati-rutier/I.T.P.F. Iasi, pentru efectuarea formalitatilor necesare trecerii frontierei, Petru D., cu dubla cetatenie romana si R. Moldova, in varsta de 23 de ani, conducand un autoturism marca Lancia Lybra, inmatriculat in Romania.

Potrivit ITPF Iasi, „Ca urmare a valorificarii unei informatii aflate in lucru, politistii de frontiera au solicitat inspectorilor vamali efectuarea unui control amanuntit asupra autoturismului.In urma controlului efectuat, echipa comuna a descoperit cu ajutorul cainelui OFA specializat in detectarea tutunului, ascunsa intr-un locas special amenajat in portbagaj si in rezervorul autoturismului, cantitatea de 9.200 tigarete marca Plugarul, de provenienta R. Moldova.”

Conform prevederilor legale, politistii au luat masura retinerii tigaretelor, in valoare de 2.034 lei, si a autoturismului, in valoare de 6.600 lei, in vederea confiscarii, iar barbatul a fost sanctionat contraventional cu amenda in valoare de 5.000 lei.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii