ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
09-09-2014, ora 09:52

Mii de romani s-au inscris la prima expozitie de selfie din lume

Articol de Madalina Irimia
Noul curent numit „selfie” ne-a prins pe toti, indiferent de varsta, culoare, sau de vreun statut. Poze facute in oglinda, la intalnime, sau in diferite Selfiecircumstante au inconjurat mapamondul in ultima vreme.

Organizatorii primei expozitii de selfie din lume, BestSelfie.ro, spun ca proiectul este un succes inca din primele zile.

Peste 100 de mii de oameni au vizitat site-ul www.bestselfie.ro in prima saptamana de la lansare, unii doar pentru a-si vota prietenii care si-au incarcat selfie-urile acolo, altii chiar pentru a participa la prima expozitie de selfie-uri din lume.

Peste 1300 de oameni si-au incarcat fotografiile, insa numarul acestora creste cu fiecare zi. Cateva selfie-uri sunt chiar inedite, putem vedea selfie sub apa, pe bicicleta in mers, cu animale de companie (caini, pisici, vaca), selfie in baie (acest tip de selfie e destul de comun), selfie cu o maimuta, selfie pe munte, selfie la mare sau selfie cu multe lazi de bere in spatele personajului din fotografie.

Mai mult decat atat, daca nu stiti ce frizuri sunt la moda in 2014, e suficient sa faceti browsing prin galerie si va veti da seama foarte repede cam ce mai poarta baietii azi, ce accesorii sunt la moda sau ce pozitii adopta participantii atunci cand isi fac un selfie.

Sursa: realitatea.net
     
Tag-uri: concurs, selfie, romani
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
CharlesLof,  06.06.2017 10:30

wh0cd842246 azithromycin price order lisinopril online cephalexin

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii