A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727662087.2983.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Mii de persoane au manifestat in mai multe orase europene in favoarea imigrantilor dupa acordul UE-Turcia
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
20-03-2016, ora 12:06

Mii de persoane au manifestat in mai multe orase europene in favoarea imigrantilor dupa acordul UE-Turcia

Articol de Madalina Irimia
Mii de persoane au manifestat sambata in semn de sustinere a imigrantilor in mai multe orase europene, la o zi dupa acordul intre Uniunea Europeana si Turcia menit a pune capat celei mai grave crize migratorii de pe continent dupa cel de-Al Doilea Razboi Mondial, relateaza AFP.

Manifestatiile s-au concentrat la Londra, Atena, Viena, Barcelona, Amsterdam si in numeroase orase din Elvetia.

Acordul prevede trimiterea spre Turcia a tuturor noilor imigranti care vor ajunge incepand de duminica in Grecia, inclusiv solicitanti de azil precum sirienii care fug de razboi.

In fata protestelor aparatorilor drepturilor refugiatilor, UE a promis ca fiecare solicitant de azil vizat va avea dreptul la o analiza individualizata si va putea face apel fata de expulzarea sa.
Pentru fiecare sirian expulzat, UE s-a angajat sa 'reinstaleze' pe teritoriul sau un sirian direct din Turcia, in limita a 72.000 de locuri.

in pofida acestor ajustari, aproximativ 4.000 de persoane au manifestat la Londra scandand slogane precum 'refugiatii sunt bineveniti aici'.

Aproximativ 1.500 de persoane, conform politiei, sau 3.000, conform presei, au manifestat la Atena, intre care numerosi refugiati afgani, in special femei si copii, veniti din centre de primire instalate la marginea capitalei elene.

"Deschideti frontierele" sau "Suntem oameni, avem drepturi" au scandat manifestantii, care au raspuns la apelul organizatiilor de stanga si anti-rasiste si au defilat pana la sediul Comisiei Europene.

Continuarea pe agerpres.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii