A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727664726.4959.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Mii de pachete de tigari de contrabanda descoperite de cainele politist Nira
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
04-12-2013, ora 13:56

Mii de pachete de tigari de contrabanda descoperite de cainele politist Nira

Articol de Madalina Irimia

Politistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Romanesti au depistat si retinut, cu ajutorul cainelui politist Nira, un cetatean roman care intentiona sa introduca ilegal in tara 16.200 pachete tigari cu timbru de acciza R. Moldova.

Tigaretele, in valoare de 143.985 lei, au fost retinute in vederea confiscarii, in cauza fiind intocmita lucrare penala sub aspectul savarsirii infractiunii de contrabanda.

In data de 02 decembrie 2013, in jurul orei 19.00, politistii de frontiera din cadrul SPF Romanesti au observat o persoana care se deplasa dinspre frontiera de stat catre localitatea Damideni, judetul Botosani. Existand indicii ca persoana respectiva este implicata in activitatea de contrabanda, s-a procedat la urmarirea si interceptarea ei, folosindu-se cainele de urma Nira. Ca urmare a actiunii, a fost retinut cetateanul roman Andrei N., de 20 de ani, domiciliat pe raza judetului Botosani, iar in urma scotocirii amanuntite a zonei cu cainele de urma Nira au fost descoperite, in apropierea malului raului Prut, zece colete voluminoase invelite in folie de culoare neagra. In urma cercetarilor, s-a stabilit ca tigarile au fost preluate de la malul raului Prut si au fost transportate spre localitatea Damideni, unde au fost abandonate. In urma inventarierii continutului coletelor, s-a constatat ca acestea contin 16.200 pachete de tigari marca Ritm si Plugarul cu timbru de acciza R. Moldova, care au fost ridicate in vederea confiscarii. In cauza a fost intocmita lucrare penala pe numele barbatului, sub aspectul savarsirii infractiunii de contrabanda, iar cercetarile continua impreuna cu autoritatile de frontiera ale statului vecin in vederea stabilirii intregii arii infractionale. Barbatul a fost retinut pentru 24 de ore”, anunta IJPF.

     
Tag-uri: tigari, contrabanda, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii