A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719831918.6777.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Mihail Vlasov, URMARIT PENAL intr-un nou dosar
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
15-05-2014, ora 17:23

Mihail Vlasov, URMARIT PENAL intr-un nou dosar

Articol de Cristian Amariei

Mihail Vlasov, fost presedinte al Camerei de Comert si Industrie a Romaniei, s-a prezentat joi la sediul DNA, unde va fi audiat de procurorii anticoruptie in dosarul in care fiica sa, Vanda Vlasov, este urmarita penal pentru savarsirea infractiunii de instigare la fals intelectual.

Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie – Sectia de combatere a coruptiei au dispus, in cauza mediatizata prin comunicatul sus mentionat, efectuarea urmaririi penale si fata de VLASOV MIHAIL, avocat in cadrul Baroului Iasi, fost presedinte al Camerei de Comert si Industrie a Romaniei, in sarcina caruia s-a retinut infractiunea de santaj, raportata la art. 131 din Legea 78/2000.

In ordonanta de efectuare a urmaririi penale se arata ca, in cauza, exista date si aspecte din care rezulta indicii rezonabile care contureaza urmatoarea stare de fapt: La data de 5 mai 2014, Vlasov Mihail, folosindu-se de un inscris olograf, l-a amenintat pe presedintele interimar al Camerei de Comert si Industrie a Romaniei (CCIR), prin darea in vileag a unei prezumtive fapte de coruptie ce ar fi compromitatoare pentru acesta, in scopul de a dobandi pentru sine un folos nepatrimonial, constand in evitarea tragerii la raspundere penala pentru faptele penale savarsite in calitate de presedinte al Camerei de Comert si Industrie a Romaniei, aspecte sesizate de noua conducere a institutiei organelor de urmarire penala.

Concret, la data de 5 mai 2014, presedintele interimar al CCIR a fost contactat telefonic de Vlasov Vanda, fiica lui Vlasov Mihail (care este inculpat, trimis in judecata in alta cauza) care, in aceeasi zi, i-a inmanat un plic „sigilat”, comunicandu-i ca este din partea tatalui ei. Plicul continea o scrisoare olografa scrisa si semnata de Vlasov Mihail.

Integral pe realitatea.net

Foto: agerpres.ro

     
Tag-uri: Mihail Vlasov, DNA, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii