A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719830510.6336.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Mihai Stoica are probleme mari in inchisoare. A ajuns de urgenta la medic
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
27-08-2015, ora 13:07

Mihai Stoica are probleme mari in inchisoare. A ajuns de urgenta la medic

Articol de Cristian Amariei
A incercat din rasputeri sa nu se mai gandeasca la faptul ca mai are atat de mult timp de petrecut in inchisoare, dar se pare ca starea psihica a lui Mihai Stoica nu da semne ca s-ar imbunatati, ba din contra. si-a propus sa se concentreze pe altceva pentru a se destinde, dar nimic nu a dat rezultate, medicii fiind nevoiti sa ia masuri.

Condamnarea pe care a primit-o in "Dosarul Transferurilor", trei ani si sase luni de inchisoare cu executare, l-a distrus efectiv pe Mihai Stoica. Fostul manager al Stelei trece tot mai greu peste situatia in care afla din cauza faptului ca este privat de libertate, iar starea lui psihica este din ce in ce mai precara.

S-a concentrat pe fotbal, in ideea ca daca isi va tine mintea ocupata cu altceva si va trece mai usor peste perioada pe care o mai are de executat din pedeapsa de trei ani si patru luni, dar acest lucru in loc sa il ajute, a inrautatit si mai mult starea fostului manager al Stelei, scrie spynews.ro.

Echipa de suflet a lui MM Stoica a inceput noul sezon, dar si cupele europene, astfel ca singura ocupatie a lui a fost aceea de a urmari indeaproape tot ceea ce se intampla in cadrul echipei, iar asta pare sa ii fi inrautatit dramatic starea psihica a fostului manager.

Fiecare esec sau pasa proasta prin care echipa Steaua a trecut l-au scos efectiv pe MM Stoica din minti, el nemaigasindu-si sub nicio forma linistea si pacea, medicii fiind nevoiti chiar sa ii recomande vizita la un psiholog. ”Decisiva” primita de MM a fost in momentul in care echipa lui de suflet a fost umilita, cu scorul de 3 la 0, de Rosenborg, chiar pe National Arena. Acela a fost momentul in care fostul manager a clacat si a simtit cum ii fuge pamantul de sub picioare, iar crizele de nervi l-au trimis direct catre cabinetul psihologului.

Sursa: rtv.net
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii