A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719829834.2067.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Mihai Stoica, amendat de tribunalul din Skopje dupa ce a agresat-o pe jurnalista Pro TV
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SPORT
23-07-2013, ora 13:57

Mihai Stoica, amendat de tribunalul din Skopje dupa ce a agresat-o pe jurnalista Pro TV

Articol de Cristian Amariei

Mihai Stoica a pledat vinovat in fata judecatorului si a primit o amenda de 25.000 denari (circa 400 euro), urmand a suporta si cheltuielile de judecata.

"Am fost intotdeauna impotriva violentei. Pentru mine acest fapt depaseste orice imaginatie. Nu pot sa gasesc nicio explicatie normala pentru un astfel de fapt. Imi este greu sa imi imaginez ca se poate intampla asa ceva in mileniul trei" a spus Ion Craciunescu la Sport.ro

Meme Stoica si-a recunoscut faptele, insa nu inainte de a face scandal in fata hotelului. In momentul in care politia l-a invitat la sectie, managerul Stelei a inceput sa tipe ca este cetatean european, iar organele legii sa se prezinte cu mandat

Pana la urma, Meme Stoica a cedat si a mers la sectia de politie. Ajuns acolo, managerul Stelei a negat insa ca ar fi avut garzi de corp. Oficialul campioanei a declarat in fata autoritatilor ca cei doi care au agresat-o pe Alexandra Tanasescu nu sunt garzile sale de corp si ca nu sunt cazati in hotelul Stelei.

Steaua a plecat la Skopje cu trei agenti de paza ai firmei SAS. Reporterii ProSport si ProTV au incercat sa vizioneze antrenamentul Stelei, insa au fost intampinati cu violenta de agentii asmutiti de Mihai Stoica asupra lor.

In timp ce reporterii erau agresati fizic, Mihai Stoica injura golaneste. Cea mai sifonata a iesit Alexandra Tanasescu, reprezentanta PRO TV-ului. Managerul Stelei a inceput s-o injure, iar bodyguarzii au sarit sa-i smulga telefonul din mana.

Cu ajutorul bodyguarzilor sai, care au tinut cu forta reporterul PRO TV, MM i-a smuls Alexandrei telefonul mobil din mana si i l-a pasat lui Fainisi. Ofiterul de presa al Stelei a sters fisierele video in care erau surprinse de aproape si frontal gesturile si limbajul agresiv ale lui Mihai Stoica. www.sport.ro are inregistrarea de pe camera operatorului, injurat si el intr-un mod ingrozitor de Mihai Stoica si amenintat cu bataia. S-a salvat doar inregistrarea de pe camera operatorului, injurat si el intr-un mod ingrozitor de Mihai Stoica si amenintat cu bataia.

In tot acest timp, jurnalista PRO TV a fost tinuta cu forta de bodyuarzi. In urma interventiei violente a celor de la SAS, Alexandra Tanasescu s-a ales cu mai multe vanatai.

Sursa: prosport.ro

Foto: sport365.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii