A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719760224.5557.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Mihaela Radulescu primeste O AVERE ca sa fie mama la Monte Carlo!
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

MONDEN
04-04-2014, ora 11:59

Mihaela Radulescu primeste O AVERE ca sa fie mama la Monte Carlo!

Articol de Madalina Irimia

A divortat in anul 2008 de omul de afaceri Elan Schwartzenberg (46 de ani), iar de atunci viata i s-a schimbat radical. In bine. In urma unei intelegeri facute cu fostul sot, Mihaela (44 de ani) si baiatul ei, care in aceasta vara va implini 10 ani, se imbarcau, in 2009, imediat dupa procesul de divort, in avion, cu destinatia Coasta de Azur. De atunci, cei doi, mama si fiu, duc in Principatul Monaco o viata lipsita de griji, pe cheltuiala lui Elan.

Diva de Romania a disparut brusc din lumina reflectoarelor si a renuntat la televiziune pentru a practica la Monte Carlo o cu totul alta activitate, dupa cum ea insasi marturisea, pe cea cu norma intreaga, de “mama fara bona”.

In cei aproximativ cinci ani de cand a lasat in urma viata agitata din Romania, Ayan a crescut frumos, sub atenta supraveghere a Mihaelei, s-a adaptat neasteptat de repede programei de invatamant, si se numara printre cei mai isteti elevi din clasa.

Integral pe libertatea.ro

Foto: ziuaconstanta.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii