A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719830895.5807.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Mihaela Radulescu a fost data afara! Anuntul oficial
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
12-04-2015, ora 13:32

Mihaela Radulescu a fost data afara! Anuntul oficial

Articol de Cristian Amariei
Ringier Romania a renuntat la colaborarea cu Mihaela Radulescu. Aceasta scria in revista Elle, unde avea rezervata o pagina de opinie.

"Va anuntam decizia de a inceta colaborarea cu Mihaela Radulescu, care a semnat timp de mai bine de 10 ani o rubrica permanenta in paginile revistei ELLE. Ii respectam Mihaelei Radulescu dreptul la opinie, dar, din nefericire, comentariile sale din ultimele zile au atras numele revistei ELLE intr-o controversa din care nu ne dorim sa facem parte. Regretam ca am fost nevoiti sa luam aceasta decizie si ii multumim Mihaelei Radulescu pentru anii pe care i-am parcurs alaturi si pentru proiectele pe care le-am realizat impreuna", se arata intr-un comunicat al Elle Romania.

Mihaela Radulescu se afla in mijlocul unei controverse publice dupa o serie de comentarii violente postate pe blogul personal la adresa homosexualilor si lesbienelor. Jurnalistul Marius Tuca a anuntat ca Raduleasca va fi data afara de la PRO TV, dar televiziunea a infirmat aceasta varianta.

Sursa: realitatea.net
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii