A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719815885.9877.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Mihaela Radulescu: „Alain Delon mananca la restaurantul caruia eu ii spun cantina“
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

MONDEN
29-05-2013, ora 13:14

Mihaela Radulescu: „Alain Delon mananca la restaurantul caruia eu ii spun cantina“

Articol de Madalina Irimia

Principatul Monaco a gazduit, weekendul trecut, Marele Premiu de Formula 1, care s-a intercalat cu Festivalul de la Cannes, ocazie cu care Mihaela Radulescu, rezidenta in Principat, s-a intalnit cu mai multe vedete internationale.

Mihaela Radulescu a tinut sa precizeze, pe blogul personal, ca a avut un weekend plin, incheiat cu un adevarat show de artificii. Mai mult, vedeta afirma ca totul se intampla „in curtea casei sale“, adica in fata blocului in care ea locuieste. „La Sporting d’Hiver, o sala celebra de spectacole tot pe strada mea, canta (sau ce-o face el din butoane) Bob Sinclair, treaba care de pe ringul de dans cred ca e de senzatie, dar din pat e ca si cum si-a instalat platanele pe noptiera mea“, spune iubita lui Dani Otil, care mai povesteste ca din fericire acest lucru se intampla doar atunci cand are loc Marele Premiu de Formula 1 al Principatului Monaco, in restul anului fiind liniste.

Integral pe eva.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii