A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719759911.592.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Migrarea vedetelor de la ProTV catre Antena 1! Afla ce salarii castiga vedetele!
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

MONDEN
09-04-2014, ora 10:33

Migrarea vedetelor de la ProTV catre Antena 1! Afla ce salarii castiga vedetele!

Articol de Madalina Irimia

Cel mai bun post de televiziune cu cele mai in trend vedete era ProTV-ul. Insa anul acesta a batut cam tare vantul schimbarii in casa lui Adrian Sirbu: cativa oamenilor importanti au plecat si se pare ca nu este sfarsitul migrarii. Si unde? Catre Antena 1. nu este, insa, un ceas rau, pentru ca ProTV va avea un buget mai mare cu 50.000 de euro lunar.

Iata o lista a vedetelor care au plecat, care sunt pe picior de plecare si care sunt sub semnul intrebarii:

Andreea Esca si Oana Cuzino sunt in stadiul de negociere; Iulia Vantur – cea mai recenta plecare de la ProTV; Echipa “Serviciul Roman de Comedie”; Horia Brenciu, Nicoleta Luciu si multe altele.

Motivul, se pare, ca nu este problema banilor, ci faptul ca nu se poate lucra in paralel pentru Mediafax si ProTV SA, a declarat directorul Aleksandras Cesnavicius.

Iata si o lista a salariilor pe care le incasau vedetele:

Nicoleta Luciu: 6.000 de euro pe luna pentru participarea la “Dansez pentru tine”. “Am semnat un contract, voi aparea la “Acces Direct” si la Antena Stars. Mai multe nu pot sa spun deocamdata.”, a declarat aceasta.

Horia Brenciu: 25.000 de euro pe luna de la “Vocea Romaniei”, iar acum se zvoneste ca ar castiga 35.000 de euro pe luna la Antena 1; “Primul pas l-a facut sotia mea, producatorul SRC. Pot sa spun ca, venind aici, mi-am reintregit si familia. Nu puteam s-o las singura… Nu-mi sta in caracter”, a declarat Horia Brenciu pentru “Observator”

Iulia Vantur: 4.000 de euro pe luna pentrul rolul de prezentator la “Dansez pentru tine”. Ea nu a semnat cu nimeni, deci este libera de contract. Vedeta a spus ca vrea sa isi canalizeze energia pentru cariera in actorie, desi foarte multe televiziuni o cocheteaza.

Stefan Banica Jr.: acesta castiga, nici mai mult, nici mai putin de 120.000 euro pe sezon de la “Dansez pentru tine”.

Plecari de la ProTV si contracte deja semnate cu Kanal D: Octavian Strunila, Adina Galupa si Doinita Oancea – vor juca in serialul “Fetele lu’ dom’ Profesor”.

Andra, Smiley si Marius Moga au ramas fideli postului ProTV, semnand prelungirea contractelor pentru “Vocea Romaniei” si “Romanii au Talent”. Pavel Bartos inca se mai gandeste.

Sursa: www.ziarulring.ro

Foto: realitatea.net

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii