A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727675070.5365.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Micuta Printesa Charlotte, primul loc in topul Tatler al „Persoanelor care conteaza”
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
24-01-2016, ora 12:24

Micuta Printesa Charlotte, primul loc in topul Tatler al „Persoanelor care conteaza”

Articol de Cristian Amariei
Printesa Charlotte, fiica Ducilor de Cambridge, are numai opt luni, dar ocupa in 2016 primul loc din topul "Persoanelor care conteaza" alcatuit de revista britanica Tatler si care contine peste 600 de nume, informeaza ziarul "The Telegraph".

Nascuta la 2 mai 2015, Charlotte este descrisa de Tatler ca "un minunat mic ghemotoc de bucurie", care "ne-a cucerit desi deocamdata stim foarte putine lucruri despre ea", "in afara de importantul aspect ca este pe pozitia a patra a succesiunii la tronul" Marii Britanii. Din acest punct de vedere, ea urmeaza dupa bunicul patern, Printul Charles, tatal ei, Printul William, si fratiorul ei, Printul George.

Clasamentul ii plaseaza pe locul al doilea pe Ducesa de Cambridge, Catherine, iar pe al treilea, pe sotul acesteia, Printul William.

Castigatorul topului de anul trecut, Printul Prince George de Cambridge, se situeaza pe pozitia a patra, exact inaintea strabunicii lui, Regina Elisabeta a—II-a.

Primarul Londrei, Boris Johnson este pe locul al 18-lea, devansat de actori precum Eddie Redmayne (locul 12), laureat al Oscarului de anul trecut pentru "Cel mai bun actor in rol principal", si Felicity Jones (16), dar si de Lizzy Jagger (14), fiica lui renumitului sir Mick Jagger, solistul formatiei "The Rolling Stones".

Premierul britanic, David Cameron apare abia la pozitia 65 in acest top despre a carui mod de alcatuire revista Tatler nu da nicio informatie, marginindu-se la a lansa cititorilor sai invitatia de a face comentarii pe Facebook sau Twitter referitor la acest subiect.

Sursa: agerpres.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii