A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727661912.7648.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Microsoft a prezentat Windows 10. Sistemul de operare va fi gratuit
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
22-01-2015, ora 12:01

Microsoft a prezentat Windows 10. Sistemul de operare va fi gratuit

Articol de Madalina Irimia
Microsoft, cel mai mare producator de software din lume, a prezentat oficial sistemul de operare Windows 10, care va fi disponibil pe toate platformele: desktop-uri, laptop-uri, tablete si smartphone-uri.

Microsoft a oferit utilizatorilor posibilitatea sa descopere si sa testeze Windows 10 odata cu versiunii Technical Preview, insa aseara a fost dezvaluit pachetul complet.

In Windows 10 toate aplicatiile vor rula in propriile lor ferestre atat timp cat utilizatorul nu opteaza pentru modul de lucru tactil, iar multitasking-ul a primit un mod imbunatatit de lucru care integreaza mai bine optiunea Snap View

Modul de lucru Continuum, care permite trecerea rapida de la modul desktop la cel tactil, a fost imbunatatit. Windows 10 va oferi scurtaturi utile spre functii precum Wi-Fi, Bluetooth, GPS sau Display. Windows 10 vine cu asistentul digital Cortana, insa va fi disponibil doar pentru anumite tari.

Microsoft a prezentat si un nou browser botezat Spartan. La acesta inca se lucreaza si va fi disponibil ulterior. Noua versiune de test a sistemului de operare Windows 10 va fi disponibila pentru utilizatorii inscrisi in cadrul programului Windows Insider incepand cu saptamana viitoare, in timp ce versiunea pentru telefoane va sosi in cursul lunii februarie. Toti utilizatorii care au licente pe Windows 7, Windows 8.1 si Windows Phone 8 si vor sa migreze pe noul sistem de operare o pot face fara niciun cost.

Sursa: capital.ro
Foto: yoda.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
jenny,  08.04.2023 20:01

We have been thankful to this idea. https://thedigitalbin.com/

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii