A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719830878.0968.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Michael Bay dezvaluie secrete despre Transformers 4: Va fi diferit, schimbam absolut tot. Cum vor arata robotii in noul film
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
05-02-2013, ora 07:06

Michael Bay dezvaluie secrete despre Transformers 4: Va fi diferit, schimbam absolut tot. Cum vor arata robotii in noul film

Articol de Cristian Amariei

Michael Bay a creat o arta din explozii, iar Transformers este bijuteria sa. De la regizor de reclame, Bay a devenit unul dintre cei mai puternici oameni de la Hollywood. Cineastul a anuntat in premiera in revista Forbes ce schimbari va face in Transformers 4 si cum vor arata noii roboti.

Urmatorul film al lui Michael Bay este Pain and Gain, care intra in cinematografele din SUA incepand cu 26 aprilie. Filmul are un buget infim - 25 de milioane de dolari- fata de celelalte blockbutsere din palamersul regizorului, insa acesta este un proiect de suflet, pe care Bay se chinuie de ani de zile sa-l faca. In Pain and Gain, Mark Wahlberg si Dwayne The Rock Johnson fac echipa si aduc din mirajul lumii bodybuilderilor din Florida. Filmul este bazat pe fapte reala si este un mix intre comedie si drama.

Desi planuia sa nu mai continue seria dupa Transformers 3, Michael Bay s-a razgandit si este decis sa faca din Transformers 4 un nou hit, insa de data asta, cu noi actori si o noua poveste. In Transformers 4, Mark Wahlberg este eroul principal si se pare ca Bay a fost impresionat de el la filmarile pentru Pain and Gain.

Bay a stat de vorba cu cei de la Forbes si a facut dezvaluiri importante despre cum va arata al patrulea film din serie.

"Incercam sa o luam usor, insa vom modifica tot. Avem o distributie complet noua, ca sa revitalziam franciza, ne gandim sa schimbam tot, inclusiv designul robotilor. Mosternirea celor 3 filme ramane, actiunea se va petrece la 4 ani dupa evenimentele din Transformers 3, asa ca exista un motiv pentru care distributia e alta" a spus Bay.

Integral pe procinema.ro

Foto: filmjunk.com

     
Tag-uri: franciza, film, roboti
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii