A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727598299.8795.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Mexic: Evadare colectiva de mari proportii dintr-o inchisoare
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
19-09-2012, ora 13:02

Mexic: Evadare colectiva de mari proportii dintr-o inchisoare

Articol de Madalina Irimia

Peste 130 de detinuti dintr-o inchisoare situata la granita cu Statele Unite au evadat azi printr-un tunel, aceasta fiind una dintre cele mai mari evadari colective din ultimii ani.

Homero Ramos, procurorul general al statului Coahuila, a declarat azi ca 132 de detinuti incarcerati la inchisoarea din localitatea Piedras Negras au evadat printr-un tunel sapat din atelierul de tamplarie al inchisorii.

Potrivit sefului securitatii publice din Coahuila, Jorge Luis Moran, este posibil ca gardieni corupti sa fi facilitat evadarea, el adaugand ca autoritatile americane au fost alertate, in eventualitatea in care unii dintre evadati ar incerca sa treaca fraudulos frontiera.

Moran a mai anuntat ca statul ofera o recompensa de 200.000 de pesos (aproximativ 15.700 de dolari) pentru informatiile care vor conduce la capturarea fiecarui fugar.

In ultimii ani au avut loc numeroase evadari, facilitate de complicitatea gardienilor cu membri ai cartelurilor de droguri. Cea mai recenta evadare de asemenea amploare a avul loc la sfarsitul lui 2010, cand 140 de prizonieri au evadat din inchisoarea Nuevo Laredo.

Sursa: apropo.ro

Foto: abcnews.go.com

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii