A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727664628.1641.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Metode sa obtii optimismul dorit si sa te simti minunat
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
15-12-2013, ora 10:11

Metode sa obtii optimismul dorit si sa te simti minunat

Articol de Madalina Irimia

Multi cred ca starea de spirit pe care o au este generata de eventimentele care au loc in jurul nostru, de cat am dormit sau de vreme.

Este doar partial adevarat. Ca sa putem sa ne stapanim cu adevarat starea de spirit, trebuie sa stim exact care sunt factorii care o pot influenta.

Muzica nu-ti imbunatateste, de fapt, starea de spirit

Muzica influenteaza starea de spirit, dar nu o imbunatateste neaparat. Un studiu recent citat de webmd.com arata ca, intr-adevar, dispozitia voluntarilor s-a imbunatatit in timp ce ascultat muzica lui Mozart, dar aceasta nu a fost cu nimic influentata cand au auzit alte arii instrumentale. Totodata, cand au ascultat melodii din coloana sonora a filmului „Lista lui Schindler”, voluntarii au devenit indispusi, chiar daca muzica nu era acompaniata de imagini din filmul despre Holocaust.

Alimente care ajuta starea de spirit

Un alt studiu recent a arata ca persoanele care consuma des ulei de masline sunt mai putin predispusi depresiei. Totodata, somonul si nucile, surse exceptionale de acizi grasi Omega 3, au proprietati care imbunatatesc dispozitia. Pe de alta parte, alimentele bogate in calorii, precum dulciurile, chiar si cele mai putin sanatoase, ajuta in perioadelede stres si de oboseala.

Articolul integral pe lyla.ro.

Foto: mindbodygreen.com

     
Tag-uri: metode, optimism, muzica
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii