A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727618965.6917.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Metode extreme de slabit care te pot ucide
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
31-05-2014, ora 17:08

Metode extreme de slabit care te pot ucide

Articol de Madalina Irimia

Femeile au vrut dintotdeauna sa fie slabe ca sa fie frumoase si nu o data si-au pus in pericol sanatatea in favoarea aspectului armonios. Din pacate, unele metode de slabit din vechime si din prezent sunt pe atat de criminale, pe cat sunt de populare. Iata cateva metode extreme de slabit care te pot ucide!

Viermi intestinali pentru talie subtire

Oricat de scarbos si periculos suna, in perioada interbelica, moda femeilor foarte slabe le impingea pe bietele de ele la tot felul de grozavii. Pe piata existau chiar pastile cu oua de tenie, care te ajutau sa slabesti. Problema era ca teniile nu stiau care este greutatea dorita de respectivele femei, ele fiind doar niste bieti paraziti, care se bucurau de mesele "gazdelor" in locul lor. Femeile ajunegau sa aiba probleme mari de sanatate pentru ca viermii intestinali consumau toate substantele hranitoare si le privau de nutrienti esentiali. Dieta cu tenie provoaca diaree, anemie, subnutritie, chisturi pline cu lichid in organe si moarte.

Ghemotoace de vata pentru un stomac plin

Ultimul trend imbecil in materie de slabit este unul extrem de periculos. Femeile care vor sa fie slabe dar nu se pot abtine din mancat au gasit ele o solutie foarte periculoasa, care face zilnic victime in lumea intreaga: inghitirea unor ghemotoace de vata. In "istetimea" lor, femeile care recurg la aceasta metoda oribila si periculoasa, se bucura de senzatia de stomac plin, dar nu se gandesc cat rau le poate face un ghem de vata sintetica in stomac.

Vata, fie ea din bumbac natural sau sintetica, provoaca blocaje intestinale sau se pot aglomera chiar in obstructie totala, care poate duce la moarte. In plus, multe din tipurile de vata de pe piata sunt sintetice, impregnate cu tot felul de substante toxice, care fac rau la randul lor.

Integral pe unica.ro

foto> dnews.ro

     
Tag-uri: metode, slabire, sanatate
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii