A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727661840.4603.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Metoda de razbunare a unui afacerist chinez, parasit acum 7 ani de iubita pentru ca era prea sarac pentru a merge la film
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
29-06-2014, ora 16:07

Metoda de razbunare a unui afacerist chinez, parasit acum 7 ani de iubita pentru ca era prea sarac pentru a merge la film

Articol de Cristian Amariei

Un om de afaceri din China a cumparat, cu 30.000 euro, toate biletele de intrare in patru sali de cinema din Beijing unde a avut loc, vineri, premiera filmului "Transformers: Exterminarea", de Michael Bay, pentru a-i transmite fostei iubite un mesaj, scrie stirileprotv.ro.

Potrivit AFP, barbatul din China, devenit un prosper om de afaceri, a fost parasit cu sapte ani in urma de iubita lui, in perioada in care era sarac si studia la o universitate din provincie.

"Eram atat de sarac, incat nu puteam sa cumpar doua bilete la cinema. Cand ai plecat la Beijing, mi-ai spus ca nu voi face niciodata progrese. Obsedat de cuvintele tale, am muncit foarte mult in ultimii sapte ani. Iar astazi vreau doar sa iti spun ca te-ai inselat atunci cand te-ai hotarat sa ma parasesti", a scris barbatul, pe care il cheama Wang, pe o platforma de microblogging, mesajul sau fiind ulterior redistribuit de peste 110.000 de internauti.

Ca dovada a succesului sau, omul de afaceri din China a publicat pe internet bonurile de comanda a tuturor biletelor de intrare in patru sali de cinema cu ecrane Imax din Beijing, pentru suma de 250.000 de yuani (30.000 de euro). In salile respective urma sa aiba loc, vineri, premiera filmului "Transformers: Exterminarea", al patrulea lungmetraj din seria cu megaroboti "Transformers". Primele trei filme din aceasta franciza cinematografica s-au bucurat de un succes urias in China.

Omul de afaceri a promis sa ofere biletele de intrare la film internautilor care vor reusi sa distribuie cel mai eficient mesajul sau adresat fostei iubite.

"Transformers: Exterminarea" este partial filmat in China, in regim de coproductie intre Paramount Pictures si compania chineza de stat China Movie Channel. Pe langa distributia hollywoodiana - Nicola Peltz, Jack Reynor, Sophia Myles, Stanley Tucci si Kelsey Grammer -, in film au jucat si actori din China, inclusiv Li Bingbing. Primele trei filme ale francizei "Transformers" au obtinut incasari de peste 2,5 miliarde de dolari pe plan mondial.

Foto: tfw2005.com

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii