A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719831048.8637.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Meteorologii ne spun cum va fi vremea la inceput de 2014
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
29-12-2013, ora 07:00

Meteorologii ne spun cum va fi vremea la inceput de 2014

Articol de Cristian Amariei

Administratia Nationala de Meteorologie a realizat o estimare sezoniera a temperaturilor si a cantitatilor de precipitatii in Romania, pana in luna martie 2014.

Estimarile sezoniere sunt realizate de catre Centrul European pentru prognoze de medie durata de la Reading, Anglia si au un grad de realizare de aproximativ 60%, informeaza Mediafax.

Ianuarie

Temperaturile se vor situa, in general, sub mediile multianuale, exceptand partea de sud-est a tarii, unde vor fi apropiate de aceste medii.

Cantitatile de precipitatii vor fi apropiate de media climatologica, exceptand zonele vestice si centrale, unde sunt posibile valori excedentare.

Februarie

Temperatura aerului va avea valori medii apropiate de normalul climatolofic. Cantitatile de precipitatii vor fi apropiate de mediile climatologice, posibil deficitare in sud-vest.

Martie

Temperatura aerului va avea valori apropiate in sudul, sud-estul si estul tarii, si posibil sub medii in celelalte regiuni. Cantitatile de precipitatii vor fi excedentare in cea mai mare a tarii, exceptie facand regiunile din sud-est si local in sud-vest, unde se vor incadra in normele climatologice.

Sursa: a1.ro

Foto: realitatea.net

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii