A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719831657.8423.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Meteorologii anunta intensificari ale vantului, ploi si ninsori in zonele montane. Prognoza pentru zilele urmatoare
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
17-10-2016, ora 08:47

Meteorologii anunta intensificari ale vantului, ploi si ninsori in zonele montane. Prognoza pentru zilele urmatoare

Articol de Cristian Amariei
Luni, vremea se raceste tare. Vedem soarele doar prin estul tarii. In rest, avem atmosfera mohorata, cu ceva ploi sau burnita in Oltenia, Muntenia, Crisana si Transilvania. La munte va fulgui, mai ales in zona Meridionalilor. Vantul va fi mai activ in tinuturile sudice ale tarii.

Marti avem tot vreme rece, cu valori modeste in sud si est. Norii persista, in Dobrogea va ploua slab, iar catre seara si in noaptea urmatoare, vin alte ploi in tinuturile vestice. Maximele urca un grad sau doua.

Miercuri, prin vest patrunde aerul cald, asa ca temperaturile cresc mai tare in aceste regiuni. Se arata si soarele, dar in sud si est, inca mai prindem atmosfera inchisa si rece.

Meteorologii au emis, duminica, o informare meteorologica potrivit careia in Carpatii Orientali va ninge si se va depune un strat nou de zapada, iar in cursul noptii in Carpatii Meridionali vor fi precipitatii predominant sub forma de ninsoare.

In restul teritoriului va ploua, iar trecator in Subcarpatii Moldovei si in estul Transilvaniei se vor semnala precipitatii mixte. Cantitatile de apa vor depasi local 10 - 15 l/mp, iar in nord-vest, centru si est izolat 20 - 25 l/mp.

Sursa. stirileprotv.ro

     
Tag-uri: meteo, prognoza, vreme, ploi, vant
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii