A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727672892.5964.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Meseria in care salariul unui incepator pleaca de la 335.000 de dolari
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
04-11-2013, ora 12:21

Meseria in care salariul unui incepator pleaca de la 335.000 de dolari

Articol de Cristian Amariei

Profesionistii din industria fondurilor de investitii speculative si-au vazut veniturile crescand pentru al treilea an consecutiv, cu salariul mediu pentru un analist incepator la un fond de hedging cu performante medii de 335.000 de dolari in 2013, potrivit unui raport din industrie citat de Capital.

Managerii de portofoliu de la marile fonduri de hedging au numai motive de bucurie dat fiind faptul ca salariul mediu a ajuns la 2,2 mil. dolari, potrivit raportului 2014 Glocap Hedge Fund Compensation.

Majorarea nivelului compensatiilor banesti se datoreaza mai degraba cresterii bonusurilor, decat a salariului de baza.

Fondurile de prime in industria fondurilor speculative au fost alimentate in 2013 de o combinatie de crestere a stimulentelor de performanta si a unor bonusuri suplimentare de management generate de cresterea alocatiilor capitalului investitorilor", spune Anthony Keizner, seful Glocap.

Analistii incepatori de la firmele mari au cunoscut o crestere a bonusurilor de la 0% la 10% in 2013, in timp ce managerii de portofoliu si alti profesionisti seniori de la firmele mari si-au vazut bonusurile variind de la o scadere de 5% la o crestere de 20%.

Pachetele salariale atragatoare sunt o dovada a prosperarii industriei fondurilor speculative la nivel global, care, potrivit raportului, a atins niveluri record ale capitalului investit in 2013, de circa 2.510 mld. dolari la sfarsitul trimestrului al treilea.

Mai multe pe capital.ro.

Foto: moneymindedlearning.com

     
Tag-uri: job, salariu, bani
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii