A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719811361.914.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Mesajul tulburator pentru tara al unui roman din Noua Zeelanda dupa ce a votat
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
16-11-2014, ora 10:14

Mesajul tulburator pentru tara al unui roman din Noua Zeelanda dupa ce a votat

Articol de Madalina Irimia
Un roman plecat in Noua Zeelanda are un mesaj care da de gandit celor ramasi acasa.

"6.45 am Auckland, New Zealand. E 1-0 ! Mandru ca sunt roman. De fapt sunt mandru ca sunt primul roman din lumea asta care are sansa si privilegiul de a nu vota cu simbolul perfect al hotiei, coruptiei, minciunii, arogantei, anormalului.
Stau in fata sectiei de votare si ma intreb de ce ma trece scrisul. E disperarea de a ma vedea furat, din nou, de speranta ca tara mea o sa mearga in directia buna. E disperarea emigrantului care vrea sa aiba sansa de a se intoarce (da, intr-un loc cu mari probleme, dar care se afla pe drumul bun). Nu vreau sa imi pierd limba, "I Love You" da bine numai in filme. Nu vreau sa o mai vad pe mama plangand atunci cand plec. Nu mai vreau atacurile de panica in dimineata plecarii. Nu mai vreau sa ma simt un ticalos care alege bunastarea si casa pe malul marii in favoarea prietenilor de o viata, Clujului, familiei... Nu "vreau o tara ca afara". Vreau doar un pic de normalitate si certitudinea ca nu ne indreptam din nou in directia gresita. Bunastarea va veni, probabil, prea tarziu pentru noi, dar sunt dispus sa renunt in favoarea unui trai decent. Gata, hai ca-s melodramatic. Nu fiti tampiti, mergeti la vot", a scris D.C., pe facebook.

Sursa: realitatea.net
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii