A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719831363.0799.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Mesajul Bancii Transilvania in legatura cu achizitionarea Volksbank Romania. BT si Volksbank Romania, o singura echipa
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
08-04-2015, ora 09:42

Mesajul Bancii Transilvania in legatura cu achizitionarea Volksbank Romania. BT si Volksbank Romania, o singura echipa

Articol de Cristian Amariei
Banca Transilvania anunta cu succes achizitionarea cu succes a Volksbank Romania.

„Pentru Banca Transilvania - care si-a inceput povestea in Cluj, acum 21 de ani, cu o echipa formata din 13 angajati - achizitionarea Volksbank Romania este o provocare noua, o transformare, un pas mare inainte. Este, de fapt, a treia reinventare a bancii noastre, dupa cea din 2001 – cand am inceput ofensiva de extindere la nivel national si cea din anul 2009 – odata cu adaptarea modelului nostru de business la provocarile crizei economice.”, declara reprezentantii Bancii Transilvania.

Banca Transilvania si Volksbank Romania fac echipa buna impreuna

„Sunt trei motive principale pentru care Banca Transilvania a achizitionat Volksbank Romania: este o oportunitate care ne ajuta in strategia noastra de crestere si consolidare, are aproximativ 180.000 de clienti si un portofoliu mare de credite retail. In plus, avem un model de business asemanator si aceeasi piata.”, mai precizeaza cei de la Banca Transilvania.

Din 10 decembrie 2014, cand a fost semnat angajamentul ferm privind achizitionarea Volksbank Romania de catre Banca Transilvania, cele doua banci au functionat ca entitati bancare distincte, pana cand au fost finalizate formalitatile legale si au fost obtinute aprobarile necesare. Insa de acum incolo, Banca Transilvania si Volksbank Romania vor lucra impreuna si vor deveni treptat o singura echipa.

Mai multe aici.
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii