A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719631807.0418.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Mesaje false postate in numele Andrei pe Facebook. Ce a anuntat artista
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

MONDEN
26-02-2014, ora 10:57

Mesaje false postate in numele Andrei pe Facebook. Ce a anuntat artista

Articol de Madalina Irimia

ANDRA a anuntat pe pagina ei oficiala de Facebook ca exista persoane care se folosesc de numele si imaginea ei publica pentru a face rost de bani in mod ilegal.

Dupa ce Iulia Vantur a descoperit ca exista de conturi false pe Facebook care incearca sa se foloseasca de numele ei pentru a excroca oameni, Andra are si ea aceeasi problema.

Artista a marturisit pe contul ei oficial de Facebook ca exista persoane care se folosesc de numele si imaginea ei publica pentru a face rost de bani.

"Dragii mei, am primit mesaje care m-au anuntat ca anumite persoane, folosind conturi false cu numele meu, solicita bani pentru <>. Va rog din suflet sa le ignorati si sa nu va lasati pacaliti de acest gen de mesaje. Acesta este singurul meu cont oficial (https://www.facebook.com/AndraMusic), toate mesajele mele pentru voi vor fi postate aici sau pe site-ul meu. Va rog sa share-uiti acest mesaj pentru ca toata lumea sa afle! Va pup si va doresc o zi minunata!", a scris cantareata, conform eva.ro.

Foto: adevarul.es

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii