A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727664989.8076.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Mesaje de Paste- cele mai frumoase urari de Paste pentru cei dragi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
05-05-2013, ora 09:00

Mesaje de Paste- cele mai frumoase urari de Paste pentru cei dragi

Articol de Madalina Irimia

Nu de putine ori ai stat in fata telefonului pentru a gasi cele mai potrivite cuvinte pentru un mesaj deosebit catre cei dragi. Nu ezita sa te inspiri si de aici...

Este un lucru obisnuit ca de Paste sa trimiti mesaje catre cei dragi, cu urari de bine, alaturi de Paste Fericit sau Hristos a Inviat!. Cu siguranta ca uneori simti nevoia sa le transmiti celor apropiati mesaje spontane, pline de umor si voie buna, alteori ceva mai serioase cu tema religioasa, poate si in functie de varsta sau relatia cu respectivele persoane.

Te poti inspira din mesaje ce urmeaza in cazul in care te afli intr-un moment de minima inspiratie sau cauti altceva.... mai la moda.

Iepurasul mustacios, si-a luat ciorapii pe dos, si mi-a zis in doua soapte, sa-ti dau un mesaj de Paste.

De Paste sa iei de pofta, nu sa mananci de foame, carnea de miel are cam 200 de calorii la suta de grame.

Umbla veste-n tot orasul, cum ca vine iepurasul, Sa v-aduca pe-nserat, Paste bun si Luminat!

Iepurasi ... 8 se spioneaza ... 5 sunt la somnic si frumos viseaza ... 2 mai albiori ... dau cadou de sarbatori ... iar ultimul a citit ... UN NOU PASTE FERICIT!

Mai bine dau mesaje de Paste decat sa fac minute aditionale. Mi-am dat salariul ca sa umplu masa de bucate traditionale.

Un iepuras tare dragalas/ A iesit in cale cu viteza mare/ Si-ti ureaza neincetat/ Sa ai Paste minunat/ Si Hristos a Inviat !

Simte-te bine de Paste si infrupta-te cu bucate. Bucura-te ca daltonistul cand vede oua colorate.

Poate o sa ti se para complet lipsit de originalitate, dar stii ca vorbele simple sunt si cele mai frumoase. Asa ca Hristos a inviat!

Cei care se razboiesc sa aduca pace, cei care se urasc sa stie sa iubeasca, iar cei bogati sa invete sa daruiasca. Hristos a inviat!

Sper ca Pastele sa-ti intareasca increderea si speranta! Hristos a inviat!

Fie ca sfanta sarbatoare a Invierii Domnului sa-ti aduca cele 4 taine divine: incredere, lumina, iubire, speranta. Clipe de neuitat alaturi de cei dragi si numai realizari!

Hristos a inviat! Fie ca lumina Invierii sa iti umple sufletul de speranta, liniste, bucurie si iubire!

Un inger bland din cer coboara, Se roaga-n taina, apoi zboara. De-acolo sus el ne trimite: Un zambet bland, o raza calda Si trei cuvinte: Hristos a Inviat!

Sa-ti fie viata pufoasa ca un cozonac, fara griji ca a unui mielusel, colorata ca un ou de Paste si luminoasa ca Ziua Invierii…Hristos a Inviat!

Fie ca ingerii sa te protejeze, tristetea sa te uite, bunatatea sa te inconjoare si Dumnezeu sa te binecuvanteze. Paste Fericit!

Paste, mielul fericit, oul sade inrosit, de rusine s-o scumpit, iar iubitul iepuroi sa v-aduca euroi, fericire, sanatate, mult noroc si spor la toate!

Umbla veste-n tot orasul cum ca vine iepurasul, Sa v-aduca pe-nserat, Paste bun si Luminat!

Iepurasul mustacios e de Paste norocos, nu-ti lasa cadou in ghete, are el alte secrete: pasca, oul inrosit, cozonacul, mielul fript si un Paste Fericit!

Fie ca bucuria Invierii Domnului sa va aduca multa caldura in suflet, liniste si multe bucurii alaturi de familie si de cei dragi! Paste Fericit!

Iepuroiul nu mai vine/ Ca nu prea se simte bine/ A aflat din Parlament/ Ca e criza in buget/ Asa ca s-a imbatat/ Ca sa nu fie crizat!

Un iepuras cu botic alb/ A venit la voi in prag /Sa va aduca un ou rosu /Care sa va umple cosul /Ciocniti? / HRISTOS A INVIAT!

Sursa: apropo.ro

Foto: unica.ro

     
Tag-uri: sms, Paste, mesaje
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii